Flokken 3.–4. klasse

Flokken er for de som går i 3. – 4. klasse. De som går i flokken kalles også småspeidere eller ulvunger. I flokken er det mye lek og moro i tillegg til at vi lærer ting. Aktivitetene er voksenstyrt, men flere aktiviteter bygger på selvutvikling for de små. I flokken er det møte mandager fra kl 18.00 – 19.30. I tillegg er det noen overnattings- og dagsturer i helgene.

Også i flokken er speiderne delt inn i patruljer, og man får øvelse i samarbeid gjennom speideråret. Patruljen ledes av en patruljefører (peff) og en assistent (ass). Dette er gjerne de eldste barna. Når speider begynner i 5. klasse begynner de i storspeideren (troppen) og hopper over ved en tradisjonell seremoni.

Opplegget er lagt opp slik at alle skal kunne delta, lære og ha det morsomt.

Som troppen holder vi møtene våre på Sørlihavna i Lørenskog. Her holder vi til i en gapahuk eller ute. Er du usikker på hvor Sørlihavna ligger eller hvordan du kommer deg dit, se under «Sørlihavna» på «Enheter».

 

Terminliste

Halvårsplan: Halvårsplan flokken høst 2021
Vi bruker «Spond» for påmelding og informasjon om møter, turer og andre aktiviteter. Her vil det også stå hvor vi skal være (dersom det ikke er Sørlihavna).

 

 

Enhetsledere i småspeiderflokk

Test Eksempelsen

Gruppeleder og leder i flokken
test@eksempel.no Telefon: 0000000