Grasrotandelen_span14-x

Grasrotandelen

Vi i 1. Lørenskog 3 ønsker å takke alle som har bidratt med å støtte oss gjennom grasrotandelen. Vil du også gi din støtte til EN LØRENSKOG TRE SPEIDERGRUPPE?

Alle som har spillekort hos Norsk Tipping kan tildele 5 % av det de spiller for til en organisasjon – uten at det koster spillerne noe ekstra.
I Lørenskog er det bare 38 % av de med spillekort som har valgt å støtte en organisasjon – dessuten man kan bo hvor som helst i landet. Har du lyst til å være med og spille kan du laste ned og printe ut dokumentet her , eller gi det til bestemor & bestefar, tanter & onkler, venner og kjente. Neste gang de skal spille, kan de bare få strekkoden scannet inn – og vi noen flere kroner til arbeidet vårt.

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte – din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i EN LØRENSKOG TRE SPEIDERGRUPPE!

Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine – Lotto, Tipping og Joker for eksempel – og samtidig gi noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte. Dette er nå mulig via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax). Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din – du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no.

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag, og du gjør det på en av følgende måter:

  •  Hos Kommisjonær: Ta med deg strekkoden og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer.
  •  SMS: GRASROTANDELEN 893747052 til 2020 (tjenesten er gratis).
  •  Internett: www.norsk-tipping.no/grasrotandelen#search=893747052
  • Norsk Tipping Mobilspill.

Mer informasjon finnes på www.norsk-tipping.no/grasrotandelen. Her vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for de enkelte Grasrotmottakerne.
Takk for at du støtter oss via Grasrotandelen!